Опубліковано: 23 Серпня, 2023. Переглядів: 12564


У Чехії жорстоко вбили 35-річного українця (ВІДЕО)

Криміналісти розшукують виконавця або виконавців злочину з трагічними наслідками, який стався у неділю, 13 серпня, близько 4:30 ранку в Теплиці навпроти підприємства «Luna» в Чехії.

Як стало відомо порталу iDNES.cz, під час сутички українець отримав важкі поранення, згодом помер у лікарні.

Після інциденту рятувальники доправили непритомного тридцятип’ятирічного українця до Теплицької лікарні. У нього був зламаний череп унаслідок чого ставася сильний крововилив у мозок. Наступного дня його доправили із Тепліце до шпиталю імені Масарика в Усті-над-Лабем, де через кілька годин потерпілий помер.

Поліція опублікувала відео з проханням допомогти встановити особи людей на кадрах.

Йдеться про групу людей, які знаходилися неподалік місця події. Слідство поки не знає, хто причетний до жорстокого побиття молодого українця, тому важлива будь-яка інформація про обставини події.

«Детективи розслідують насильницький злочин, який стався 13 серпня о 03:25 у Тепліці – Трновани, а саме на вулиці Яна Козіни навпроти розважального закладу Luna. У зв’язку з цією справою вони просять громадськість про співпрацю в пошуку можливих свідків цієї події», – сказав речник поліції Каміль Марек.

«Просимо людей, які впізнали себе на записах камери, або інших свідків, які перебували на місці злочину та його околицях надати будь-яку актуальну інформацію щодо справи, звертатися на лінію 158 або найближче поліцейське відділення», – додав Марек.

Поліція наразі не бажає коментувати ситуацію. Однак, як повідомляє iDNES.cz, дружина потерпілого засвідчила, що чоловіка вдарили кийком по голові. При цьому вона мала б сказати, що саме він не брав участі в жодній сварці, а навпаки, намагався заспокоїти інших.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...