Опубліковано: 21 Серпня, 2023. Переглядів: 406


ГУР прокоментувало ліквідацію Путіна

Західні спецслужби не можуть ліквідувати президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна тому, що РФ залишається державою з розгалуженою мережею спецслужб та безпекових структур.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в інтерв’ю “Українські новини“.

“Росія залишається великою за територією державою з розгалуженою мережею спецслужб і різноманітних безпекових структур. Спецслужби РФ працюють ефективніше, аніж російська армія. Грошей на власну безпеку диктатура зовсім не шкодує”, – сказав Юсов.

На запитання, чи довго залишилось жити Путіну, Юсов відповів, що фізичне існування Путіна “мало кого цікавить”, а стратегічно його режим “приречений, як і сучасна форма існування РФ”.

“Так, є інформація про його важкі хвороби і його двійників, які застосовуються. Звичайно, це все треба враховувати. Але Україна дуже зацікавлена, щоби оригінальний Путін, якщо він досі живий, опинився на лаві підсудних під час проведення міжнародного трибуналу”, – сказав представник ГУР.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...