Опубліковано: 19 Серпня, 2023. Переглядів: 442


На Закарпаті затримали дванадцятьох військовозобов’язаних чоловіків (ФОТО)

На Закарпатті прикордонники Чопського загону за 17 серпня затримали дванадцятьох чоловіків за спробу незаконного перетину українсько-словацького кордону.

Усіх затриманих доставили у прикордонні підрозділи.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Держприкордонслужби України — Західний кордон.

За інформацією відомства, одинадцять чоловіків намагалися дібратися до Словаччини через “зелений” кордон, ще один — прямував через пункт пропуску, використовуючи підроблені документи.

Сімох військовозобов’язаних затримали прикордонники відділу “Великий Березний”.

“Трьох чоловіків зафіксувала камера відеоспостереження, про рух одного невідомого повідомив місцевий житель, інших трьох виявили під час перевірки поблизу населеного пункту Сімер Ужгородського району”, — йдеться у повідомленні.

Двох невідомих чоловіків зафіксувала фотопастка. У результаті пошукових заходів затримали жителів Ужгорода і Миколаєва, які визнали намір перетнути кордон у незаконний спосіб. Ще двох жителів Донеччини та Київщини затримали ввечері у горах.

У пункті пропуску “Малий Березний” викрили на підробці 42-річного жителя Дніпра. Виїжджаючи за кордон, чоловік надав на контроль “Тимчасове посвідчення військовозобов’язаного” та “Довідку ВЛК” про непридатність до військової служби. Проте, у ході перевірки виявилося, що обидва документи сфальшовані, — додають в ДПСУ.

Усіх затриманих доставили у прикордонні підрозділи. Їх притягнуть до адмінвідповідальності за спробу незаконного перетину кордону.

На Закарпатті затримали 12 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон

На Закарпатті затримали 12 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...