Опубліковано: 2 Серпня, 2023. Переглядів: 2228


На Закарпатті начальник з ТЦК змушував військових будувати йому садибу (+ФОТО, ВІДЕО)

У Закарпатській області начальник одного з підрозділів районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки використовував військовослужбовців для будівництва власного будинку.

Під час обшуків за місцем проживання в уродженця Російської Федерації правоохоронці також знайшли заборонену російську символіку. Про це повідомила Національна поліція.

“Фігурант організував схему використання військових, які були в його підпорядкуванні, для будівництва власного приватного будинку”, – розповіли правоохоронці.

Деякі військовослужбовці РТЦК щоденно, після прибуття до місця несення служби, за вказівкою фігуранта службовим транспортом вирушали на будівельний майданчик.

Земельну ділянку під будівництво посадовець придбав під час воєнного стану, після чого побудував на ній приватну садибу.

Майно оформив на близького родича.

На будівельному майданчику поліцейські виявили військовослужбовців, які у службовий час зводили будинок для начальника.

Під час обшуків вилучили службову документацію, дорогоцінні метали, гроші.

Також у чиновника знайшли заборонену символіку: георгіївські стрічки, російський прапор, одяг із символікою країни-агресора та особисті документи, видані на території РФ.

Посадовцю повідомили підозру за кримінальною статтею – перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень.

“Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років”, – повідомила поліція.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...