Опубліковано: 31 Липня, 2023. Переглядів: 434


Нардепа Семінського підозрюють у підтримці викритого ворожого кол-центру (ФОТО, ВІДЕО)

Днями «ТСК Нацресурс» отримали звернення від громадян про те, що директор Макарівського лісгоспу Шестак М.Л. переводить кошти на російську ботоферму задля приховання своєї злочинної діяльності та дискредитації в медіа роботи ТСК і мене особисто після нашої перевірки його лісгоспу. Про це повідоммляє нардеп Микола Тищенко.

“Тому я звернувся до голови ТСК з питань боротьби з колл-центрами Александр Куницкий і ми разом з депутатом, членом даної ТСК Александр Сухов приїхали для перевірки цієї інформації.

Під час слідчих дій виявлено такі факти:

⁃ облаштовано більше ніж 200 робочих місць, за якими і здійснювалась ця протиправна діяльність на користь країни агресора
⁃ печатки російських компаній та банків, зокрема «Газпром», «Национальный банк Российской Федерации», «Газпром Инвест», «Московская Биржа».

Коли з представниками Національної Поліції ми зайшли до офісу, що ймовірно співпрацює з ФСБ, на захист цієї ботоферми приїхав … сам нардеп Семінський О.В., чия громадська приймальня знаходиться поверхом вище над колл-центром.

Доречі, окрім того, що все це відбувається майже в приймальні зазначеного народного депутата, так і вся ця будівля (за словами працівників офісу) може належати пану депутату Семінському. Інформацію ми надали для перевірки правоохоронним органам та ДБР.

Зазначу, що і сам Семінський не змусив себе довго чекати та одразу явився на місце події з адвокатом лісним охоронцем якого йому надала держава тобто за гроші Українців … Чинив супротив роботі ТСК, Національній Поліції та наніс тілесні пошкодження помічниці народного депутата, з приводу чого написана також відповідна заява за ст. 126.

За нашою інформацією саме цей Колл- центр збирав та передавав інформацію про роботу військових у м. Києві в урядовому кварталі та роботи ППО, про що свідчать відповідні вилучені документи, які заповнювалися також російською мовою.

Завдяки злагодженій дії Національної поліції було затримано 38 ухилянтів (з яких троє іноземці) для з’ясування їхнього ймовірного зв’язку з ФСБ, чи знаходяться вони на військову обліку та за якими договірними відносинами працюють в даному офісі.

Висловлюю подяку керівнику Подільського УП ГУНП м. Києва, Юрію Трембіцькому!

А також велика подяка Подільському воєнкому Колчанову А. Є. та його підлеглому Кубасову Є. за те, що сумлінно виконали свою роботу.

Слава Україні!, – написав на своїй сторінці у Фейсбук голова ТСК Микола Тищенко.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...