Опубліковано: 6 Лютого, 2021. Переглядів: 603


На Закарпатті пройшов чемпіонат області з боксу у декількох вікових групах (+ФОТО)

Протягом чотирьох днів, з 28 по 31 січня, у м. Берегові пройшов чемпіонат Закарпатської області по боксу у декількох вікових групах: юнаки та дівчата 2008-2007 років народження, юніори та юніорки 2006-2005 рр. н., чоловіки та жінки до 22 років, всього близько 130 учасників.

Виноградівська команда складалася з 5 вихованців спортивного клубу “Нокаут”. Готував їх тренер Стангрет Олег Романович.

Наші спортсмени хоч і тренуються всього 3 місяці, але вже показали непогані результати. У кошику нашого клубу 1 золото,1 срібло і 2 бронзи!

Хочеться зазначити, що тренуються у нашому клубу не тільки хлопці але і дівчата! І першою чемпіонкою Закарпатської області у ваговій категорії 48 кг.стала саме вихованиця нашого клубу Стегура Каріна Володимирівна!!! Своєю жагою до перемоги Каріна виборола золото у своєї суперниці з м.Ужгород.

Срібну медаль нашому клубу приніс Данко Юрій Юрійович, вагова категорія 63 кг, який у фінальному поєдинку поступився сходинкою ужгородському супернику. Дві бронзові медалі – заслуга спортсменів  Брич Сергія Івановича і Товт Івана Івановича.

Загалом це дуже хороший результат, якщо враховувати те, що суперниками наших спортсменів на цьому чемпіонаті були досвідчені хлопці із всієї Закарпатської області, які займаються боксом щонайменше 1,5-2роки.

“Я дуже задоволений своїми вихованцями, їхніми досягненнями.коментує ситуацію їх тренер Олег Стангрет.Каріна Стегура виборола собі можливість представляти наш клуб на Чемпіонаті України з боксу серед дівчат, який пройде у м.Ужгород вже у березні цього року. Також сподіваюся, що Юрій Данко теж зможе взяти участь у Чемпіонаті України серед юнаків і юніорів. І насамкінець хочу зазначити, що наш клуб має можливість продовжити набір як дітей до 14 років, так і старші вікові категорії, які мають бажання займатися даним видом спорту і радувати нас своїми досягненнями. Адже попереду нас чекають ще більше турнірів і перемог”.

Людмила Сворень, співзасновник ГО Виноградівський спортивний клуб “Нокаут”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...