Опубліковано: 29 Червня, 2023. Переглядів: 876


Синоптикиня засмутила прогнозом на останній день червня

У п’ятницю на півночі, сході та північному сході України, а також в західних областях пройдуть грозові дощі.

Температура повітря у більшості областей очікується в межах +20…26°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко в Facebook. На Харківщині, Сумщині, Полтавщині місцями буде +18…22°С, а у південній частині та на Закарпатті потепліє до +25…29°С.

“У центральній частині та на півдні впродовж дня 30 червня нічого серйозного дощового, ймовірність незначних опадів в цих регіонах з’явиться хіба що завтра ввечері. Квіти зараз змагаються, хто красивіший, але яке це має значення, коли цвітуть красульки. Вітер буде завтра північно-західного напрямку, помірний, місцями можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду”, – написала вона.

Надалі, з початком липня, повернеться в Україну висока температура повітря. Відновиться спека, позначки термометрів підтягнуться до +25…31°С, лише в західних областях ще затримається свіжіша на кілька градусів погода.

У Києві червень завершиться теплішою погодою, до +24°С. Проте день 30 червня буде вітряним.

Сьогоднішні дощі найближчої ночі та завтра вранці припиняться, а вдень у п’ятницю істотних опадів не очікується. Уже ввечері завтра знову подощить у столиці.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...