Опубліковано: 29 Червня, 2023. Переглядів: 3761


На Закарпатті молодик вдарив фельдшерку швидкої, яка приїхала на виклик

Вчора, 28 червня, увечері до поліції надійшло повідомлення від фельдшерки швидкої медичної допомоги. Жінка заявила, що під час реагування на виклик про надання невідкладної допомоги їй нанесли тілесні ушкодження.

За викликом оперативно виїхали поліцейські, які з’ясували, що потерпіла у складі екіпажу екстреної медичної допомоги виїхала до села Костилівка за викликом про погане самопочуття жінки.

За місцем проживання пацієнтки на карету швидкої медичної допомоги уже чекав 23-річний син господині. Щойно спецавтомобіль припаркувався, чоловік несподівано підбіг до пасажирських дверей та вдарив фельдшерку, яка саме виходила з авто. У результаті потерпіла отримала тілесні ушкодження та наразі перебуває у лікарні.

Порушника поліцейські розшукали та опитали, його зобов’язали з’явитися до відділу поліції.

За фактом заподіяння умисного легкого тілесного ушкодження дізнавачі Рахівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування поліцейські з’ясують усі обставини інциденту та визначаться з кінцевою правовою кваліфікацією події.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...