Опубліковано: 24 Червня, 2023. Переглядів: 870


Астрологиня назвала п’ять знаків, які відчують себе справжніми щасливчиками – гороскоп на вихідні

24-25 червня не змушуйте коханих ревнувати. Стосунки багатьох пар пройдуть перевірку на вірність. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Женіть від себе думки про зміну партнера, – говорить астрологиня. – У ці вихідні варто особливо цінувати людей, які поруч з вами незалежно від обставин. Протягом вихідних добре вестиметься майстрам і винахідникам.

Вони творитимуть дива. Переймайте досвід майстрів. Зробіть щось своїми руками. Це принесе і користь, і задоволення. Цими днями можна подбати про красу в домі. Оновлення інтер’єру буде вдалим. Сміливо розпочинайте ремонт або реконструкцію приміщення. Похід до перукарні теж буде вдалим. Добре вестиметься торгівля. Купуйте мобільні та комп’ютери. Вони працюватимуть надійно. Оновлюйте програмове забезпечення. Проведіть вечір за читанням улюблених книг. Овни, Діви, Терези, Скорпіони та Водолії відчують себе справжніми щасливчиками. Вам таланитиме на кожному кроці. Робіть справи, які приносять гарний дохід та задоволення. Результат вас приємно здивує”.

Овен

Відкладіть до кращих часів новосілля і ремонт, зміну місця робити та реєстрацію шлюбу. Не ведіться на авантюри, ігноруйте чутки. Відчуватимете серцем, кому довіряти не слід.

Телець

Завантажте себе роботою, щоб не було часу на важкі думки. Заручіться надійними друзями. Вони допоможуть прогнати тривоги. Нові стосунки розпочинайте у суботу. Побачення будуть вдалими.

Близнюки

Мало що вдаватиметься, бо вас будуть стримувати на кожному кроці. Перебуваєте під впливом старших родичів. Дійте активно і не дозволяйте іншим вирішувати за вас.

Рак

Це час особливих побачень. Зустрінете людину, про яку мріяли. З нею захочете прожити під одним дахом багато років.

Лев

Якщо хочете щось радикально змінити у своєму гардеробі, 10 разів подумайте, чи варто. Нові взуття, спідниці та аксесуари не пасуватимуть, але обійдуться дорого. Відкладіть косметичні операції. Викинете гроші на вітер.

Діва

Ламатимуться телефони і комп’ютери. Не засмучуйтеся. Давно час їх замінити. Якщо хочете залишитися на коні, шукайте підробітку. За нього гарно заплатять. В аптеці придбаєте новий крем для суглобів. Забудете про біль надовго.

Терези

Помітите, хто зі знайомих на вашу боці, а хто проти вас. Зрозумієте, кого краще стерегтися. Не беріть смартфон, коли йдете відпочивати на пляж. Завдасте шкоди техніці. Легко буде втопити смартфон чи загубити його.

Скорпіон

Будете засліплені цікавою вакансією. Це невдалий період, аби змінювати роботу. Роботодавці роздаватимуть безперспективні і примарні обіцянки. Ні задоволення, ні заробітків така співпраця не принесе. Краще сходіть на побачення чи зустріньтеся зі старими друзями.

Стрілець

Життя відвертатиме від того, що не потрібно. Тому не засмучуйтеся, якщо деякі плани не здійсняться. Годі шукати винних у своїх невдачах. Знижуйте навантаження, уникайте стресових ситуацій. Настрій покращиться, а справи підуть угору.

Козеріг

Не намагайтеся стрибнути в останній вагон. Краще спостерігайте і вчіться на чужих помилках. Завітайте до крамниці з іноземними товарами. Придбайте вино і десерти. Це підніме настрій.

Водолій

У суботу вранці справи підуть як по маслу. Шлюб і новосілля перенесіть. У неділю не варто продавати авто та мотоцикли. Збудете техніку задарма. Примножуйте заощадження. Цікаві пропозиції щодо покупок отримаєте восени.

Риби

Не зраджуйте своїм принципам. Не варто іти на поступки новим знайомим. Візьміть відпустку і добре виспіться. Тим, хто прийде цього дня на роботу, буде непереливки. Шефи скаженітимуть і вимагатимуть невідомо-чого.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...