Опубліковано: 21 Червня, 2023. Переглядів: 603


На Іршавщині пройшов 14-й турнір з риболовлі серед людей з інвалідністю (+ФОТО)

Чотирнадцятий турнір з риболовлі серед людей з інвалідністю пройшов на базі готельно-ресторанного комплексу «Тиса», за організаційної та фінансової підтримки голови правління Іршавської райспоживспілки Сергія Лупака.

Погода видалась несонячною і добре сприяла любителям спортивної риболовлі, які в неділю ранком, 18 червня, почали збиратися на традиційному місці, біля озера ГРК «Тиса».

Загалом позмагатись прийшло 18 учасників з майже всього колишнього Іршавського району. Головний суддя турніру Василь Турянин дав старт початку змагань. Рибаки, найстаршому за віком з яких Юрію Пітрі 82 – роки, приступили до «полювання». Кожний використовував власні вудочки, власний досвід та власні тонкощі і хитрощі в улюбленій справі. Відведений час минув непомітно і настав дедлайн підбивати підсумки. За результатами зважувань, перше місце здобув Вакулюк В.І. з Ільниці, друге місце за представником Іршави Ліганом В.Ю. Третє місце посів також представник Ільниці Попович І.І..

«Звичайно метою даного турніру не було визначити переможців. Метою турніру є надати можливість бажаючим зібратись, поспілкуватись, порибалити, обмінятися досвідом і гарно провести час. Головне – це увага, яку ми стараємось приділяти відповідній категорії громадян. Також хочу подякувати ЗСУ за можливість проводити подібні заходи». – зазначив голова правління Іршавської райспоживспілки Сергій Лупак.

Сергій Андрійович вручив переможцю та призерам кубок, медалі і грамоти. Всі учасники отримали грамоти за участь та подарунки.

Присутні вшанували пам’ять полеглих героїв на війні з російським агресором хвилиною мовчання.

Не обійшлося без головної страви рибака – рибної юшки. За гарно накритим столом учасники змагань продовжили своє спілкування, де згадували роки праці, тощо.

Від імені всіх присутніх голова товариства інвалідів Іршавщини Михайло Ісак подякував керівнику Іршавської райспоживспілки Сергію Лупаку за теплий прийом, за постійну увагу, підтримку, турботу до членів громадської організації, за його добре серце.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...