Опубліковано: 15 Червня, 2023. Переглядів: 3058


Закарпаттям шириться сумна звістка (+ФОТО)

Сьогодні, 15 червня, опівдні, Іршавська громада схилила голови та прощалася із Героєм – Василем Павлишинцем. Молодий військовий загинув за кожного з нас у боротьбі за свободу та незалежність України.

Народився Василь Іванович Павлишинець в місті Іршава 25 грудня 1990 року. Дуже рано залишився без батька. До військової служби був призваний з 25 лютого 2022 року.

Під час виконання одного з бойових завдань біля м.Бахмут, 32-річний захисник зазнав мінно-вибухової травми, внаслідок якої 9 червня 2023 року Герой помер у госпіталі.

Тіло полеглого захисника містяни зустріли «живим коридором», навколішки, схиливши у пошані голови, і так провели його до батьківської хати для прощання з рідними, близькими, друзями.

Пізніше у  Петро-Павлівській церквіі м.Іршава відбулася прощальна церемонія, чин похорону очолив отець Михаїл, настоятель цього храму, у співслужінні з іншими священниками.

Висловити шану та повагу полеглому воїнові прийшли сотня містян, міський голова Віктор Симканинець та керівний склад міської ради, військовослужбовці, побратими захисника, друзі, однокласники та знайомі, у пам’яті котрих він залишиться світлою людиною з великою душею, відкритим та сміливим серцем, справ­жнім пат­рі­отом та во­їном.

У останню дорогу Героя прийшов провести і його рідний брат Олександр, котрий також захищає Україну від ворога, і мама.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...