Опубліковано: 30 Січня, 2021. Переглядів: 413


Гороскоп на 1 – 7 лютого

Овен. На вашому шляху практично не буде перешкод. Але не розслаб­ляйтеся. У найнесподіваніших місцях причаїлися підводні камені. Зберігайте спокій у спілкуванні з діловими партнерами й тримайте безпечну дистанцію з колегами, особливо протилежної статі.

Телець. Найближчим часом не відчуватиме нестачі грошей. Фінансові надходження піднімуть вам настрій. Очікується також успіх на робочому місці. Головне, не зазнатися. Вас будуть просити допомоги – не відмовляйте. Вихідні проведіть активно.

Близнюки. Романтичний настрій забезпечено. Захочеться любові, квітів та подарунків… Самотні саме зараз можуть закрутити новий роман. Почніть приводити до ладу фігуру, але на дієти краще поки не сідати.

Рак. Прийшов час придивитися до свого оточення. У ньому є люди, з якими варто поводитися обережніше. Будьте уважні до здоров’я: можливе виникнення несподіваних болячок. Плануйте кожен свій день ізвечора, інакше нічого не будете встигати.

Лев. Поспішати зараз не потрібно, робіть усе ретельно й до пуття. В любовній сфері можливі невдачі та конфлікти. Зараз не час витрачати гроші даремно. Незабаром вам знадобляться фінансові накопичення.

Діва. Щоб отримати підвищення на роботі, доведеться налагодити відносини з начальством. Головне, щоб вони не переросли в службовий роман! Не будьте надто відвертими, огорніть себе завісою таємниці: пізніше зрозумієте, навіщо це було потрібно.

Терези. Настав час перетворень! Загляньте в салон краси: пора поміняти щось у зовнішності. Якщо з’являться нові знайомі, легко йдіть на контакт. Приділіть увагу старшому поколінню: у них є проблеми, але вони не наважуються вас турбувати.

Скорпіон. Побутові справи, що накопичилися за довгий час, найкраще вирішити зараз. Можна робити ремонт, переїжджати, влаштовувати генеральне прибирання. Встановіть довірчі стосунки з дітьми, незабаром вам доведеться вирішувати з ними деякі питання.

Стрілець. Можливі нападки на вас із боку оточення. Будьте готові дати відсіч. А от лаятися з домашніми не варто. Навпаки, спробуйте зміцнити стосунки за допомогою симпатичних презентів і тихих сімейних вечорів.

Козеріг. Вкладати в щось гроші зараз надто ризиковано. А от заводити знайомства – дружні або романтичні – безперечно варто! Будьте привітні та усміхнені. У другій половині тижня можете відчути занепад сил. Перегляньте своє харчування.

Водолій. Тільки працьовитість і наполеглива робота дозволять вам пережити цей непростий період. Начальство буде особливо прискіпливим, та й домашні не забудуть вказати на ваші недоліки. Тримайте себе в руках.

Риби. Найближчим часом ви будете занадто чутливі. Будь-яку неувагу до вашої персони сприйматимете як образу. Перегляньте своє ставлення до людей. Постарайтеся приділити час будь-якій творчій діяльності: вам це піде на користь.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...