Опубліковано: 28 Травня, 2023. Переглядів: 551


Гороскоп на 29 травня – 4 червня

Протягом тижня з 29 травня по 4 червня женіть від себе погані думки. Справи налагодяться в оптимістів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Діалог з дітьми не складатиметься, – говорить астрологиня. – Старі методи виховання перестануть діяти. Не падайте у відчай. У середу справи налагодяться. Ви знову почнете чути одне одного.

У понеділок усе навколо дратуватиме і виводитиме з себе. Нізвідки з’являтимуться перепони. Досягти свого навряд чи вдасться. У вівторок варто складати плани на літо. У четвер із накладками проходитимуть відрядження і виставки. Люди поспішатимуть і нервуватимуть. У п’ятницю негаразди відступлять. Повернуться сили та наснага. Багато грошей цей тиждень принесе Тельцям і Водоліям, любовні пригоди чекають на Дів і Козорогів”.

Овен

Накриє ностальгія. Здаватиметься, що колись було краще, ніж зараз. Не зрікайтеся мрій. Знадобиться уміння вести переговори. Від дипломатичних здібностей залежатиме розмір заробітків. Не ухиляйтеся від батьківських обов’язків.

Телець

Це тиждень інтелектуального навантаження. Навчайтеся, обмінюйтеся досвідом, допомагайте іншим заповнити прогалини у знаннях. Грошей достатньо. Але йти у магазин без списку покупок не варто.

Близнюки

Це гарний період для керівників. Спостерігайте та аналізуйте роботу підлеглих. Проводьте переговори, які допоможуть краще пізнати колег і виявити слабку ланку. Сподіватися на удачу марно. Усе зароблятимете важкою працею.

Рак

Не женіться за збагаченням. Виграє той, хто вміє чекати. Годі брати усе близько до серця. З найменшого приводу виникатимуть страхи і сумніви. Перестаньте накручувати себе, і неприємності оминатимуть стороною.

Лев

Підведе байдужість і несерйозне ставлення до обов’язків. Не шукайте проблем. Самопевні переживуть не одне випробування. Відмовтеся від кредитів. Відкладіть покупку телевізорів і смартфонів. Кондиціонер краще обирати у п’ятницю.

Діва

Заробітки знижуються, але це не привід шукати нове місце роботи. Нічого, крім клопотів, не знайдете. Відмовтеся від грандіозних планів на вихідні. Присвятіть час родині. Вислухайте своїх дітей. Це допоможе уникнути депресії і зарядитися позитивом.

Терези

Наснаги додаватимуть успіхи і результати роботи протягом весни. Проаналізуйте допущені помилки і не намагайтеся шукати винних. Ви не боїтеся ні стресу, ні тиску з боку оточуючих. Тому попереду період успіху і перемог. Фінансові операції завершіть до середи. Відкладіть покупку одягу і взуття.

Скорпіон

Гроші йтимуть до вашої кишені. Не втрачайте можливості вдало їх вкласти. Вигідною буде купівля нерухомості. Допоможіть друзям розібратися у своїх проблемах. Відкриєте у собі здібності психолога. Не кидайте стосунки напризволяще. Приділяйте більше уваги людям, у яких закохані.

Стрілець

Працюватимете понаднормово, щоб вибороти своє місце під сонцем. Різкі висловлювання на адресу колег можуть спровокувати суперечки у колективі. Не несіть робочого напруження у родинне коло. Порадьтеся з коханими, перш ніж планувати відпочинок на природі.

Козоріг

Братиметеся за кілька справ одночасно, але ніяку не доведете до кінця. Покластися зараз можете тільки на власні сили. Не допускайте фінансового ризику. Збільшуються витрати на будівництво і ремонт. Доведеться шукати нових майстрів. Попередні виставлятимуть надто високі ціни за свої послуги.

Водолій

Якщо любите довше поспати, не варто намагатися приступити до справ на світанку. Дозвольте собі добре відпочити, аби згодом робота пішла як по маслу. Працюйте у режимі, до якого звикли. Мудро ставтеся до змін. Стережіться авантюр. Зберігайте вірність партнерам. Не вносьте драматизму у сімейне життя.

Риби

Багато часу витратите на балачки. Доведеться прокидатися раніше, аби встигнути все. Мінімізуйте витрати. Гроші вилітатимуть з кишені. Покупки згодом виявляться непотрібними. Суперечки у родинному колі виснажуватимуть. Кохані і батьки погано ітимуть на примирення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...