Опубліковано: 25 Травня, 2023. Переглядів: 1328


Нічна атака РФ: на заході України збили 22 ворожих дронів-камікадзе

У ніч проти 25 травня ворог знову атакував захід України ударними БПЛА іранського виробництва «Shahed-136/131». Про це повідомили у прес-службі Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України

Сили оборони прозвітували про збиття 22 ворожих дронів  на Заході України.

«Атакували західні регіони України з повітря. Під час нічної атаки ворог застосував баражуючі боєприпаси ”Shahed«. Атака була здійснена з різних напрямків майже на всі області західного регіону.  В результаті декілька годинної бойової роботи підрозділами протиповітряної оборони повітряного командування ”Захід” знищено 22 ”Shahed-136/131»», – йдеться у повідомленні.

Застосовано зенітне ракетне озброєння, авіація та мобільно вогневі групи.

Загалом сьогодні ворог  випустив 36 безпілотників по території України. Усі ворожі цілі збили сили протиповітряної оборони.

Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

«Загалом зафіксовано пуски 36 баражуючих боєприпасів з північного та південного напрямків. Імовірно ворог мав на меті атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах держави.

До відбиття атаки залучено підрозділи зенітних ракетних військ, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи у зонах відповідальності повітряного командування «Південь», повітряного командування «Центр», повітряного командування «Захід» та протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України!», – йдеться у повідомленні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...