Опубліковано: 13 Травня, 2023. Переглядів: 1473


На заході України через російську атаку пошкоджено багато будівель, є постраждалі

Вранці 13 травня російські загарбники атакували Хмельниччину.

Під час повітряної тривоги в області було чути звуки вибухів.

Зафіксовано приліт по критичній інфраструктурі, повідомили у Хмельницькій ОВА.

Об’єкт, по якому влучив ворог, знаходиться за межами населених пунктів.

“Зберігаємо спокій. Відповідні служби працюють. Окремі потяги сьогодні слідуватимуть зміненим графіком. Подробиці згодом”, ‒ йдеться у повідомленні.

Оновлено на 7:50

За словами міського голови Олександра Симчишина, у Хмельницькому прильотів не зафіксовано. Влучання є в об’єкт на території однієї з громад Хмельницького району. Там триває пожежа. Внаслідок вибухових хвиль у Хмельницькому пошкоджено навчальні, медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.

“Є постраждалі і поранені мешканці громади. Кількість уточнюється. Усі служби працюють над ліквідацією наслідків. У випадку пошкоджень житла звертайтеся за телефоном 1580, а також в УМК “Центральна”. Евакуація зараз не проводиться. Проблем з комунальними послугами у місті немає”, – наголосив Симчишин.

Оновлено на 9:04

Внаслідок російської атаки на Хмельниччині поранено п’ятьох людей. Про це в ефірі національного телемарафону розповів заступник голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За його словами, стан постраждалих середньої тяжкості, всім надається медична допомога.

Оновлено на 9:50

Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин повідомив, що кількість постраждалих внаслідок російського удару зросла до 11. Пожежа на об’єкті, в який поцілили війська РФ, триватиме ще кілька годин.

Була також загроза атаки ворожими дронами-камікадзе у Львівській області. Але там все спокійно.

“Звуки вибухів, які чули у різних районах Львівщини, – це відлуння роботи ППО в іншій області”, ‒ наголосив голова Львівської ОВА Максим Козицький.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...