Опубліковано: 26 Січня, 2021. Переглядів: 526


ТОП-7 найуспішніших чоловіків блогерів Закарпаття (ФОТО)

За цими закарпатськими чоловіками стежать десятки тисяч фоловерів. Красиві та успішні вони розповідають своїм інстаграмним друзям майже все.

Просимо звернути увагу, що цей рейтинг суб’єктивний та побудований на кількості підписників.

Славік Хрипта

257 тисяч фоловерів у чоловіка блогерки-мільйонниці Крістіни Хрипти (Шаркаді), про яку ми вже розповідали. Цікаво, що навіть у сина пари Марселя, якому ще не виповнився рік, вже є власна сторінка у Instagram, на яку підписано 10 тисяч людей.

Іван Куцина

Хлопець має понад 140 тисяч підписників, а на своїй сторінці ділиться кумедними короткими відео. Також тут можна побачити елітні автівки та відео про відому любительку екстриму у віці Ріну.

Іван її онук та всіляко допомагає бабусі у її відчайдушних розвагах.

Юрко Мочарко

117 тисяч фоловерів регулярно слідкують за життям Юрка. Цей хлопець розповідає про автомобілі та все, що з ними пов’язано. Ремонт, лайфхаки, жарти – все це можна знайти на його сторінці. І хоч сам він не вважає себе блогером, та кількість підписників каже все за нього.

Володимир Гончарук

Ведучий свят та громадський діяч першим почав знімати кумедні відео про Владку і Діму. У своїх роликах хлопець зазначає, що персонажі вигадані, але багато закарпатців пам’ятають кумедну пару, що збиралася у Довге та асоціюють пародії Володимира саме з ними. До речі, кумедними відео хлопець назбирав аж 37,5 тисяч підписників.

Юрій Чорій

Понад 30 тисяч фоловерів підписані на сторінку закарпатського ведучого, засновника студії свят та депутата міської ради Юрія Чорія. На своїй сторінці чоловік розповідає про життя, стосунки, роботу та захоплення.

Турянин Василь

Цей хлопець має більше 30 тисяч підписників та щодня примножує їх кількість. На сторінці Василя зазначено, що він займається фотографією, smm, та любить подорожувати.

Паша Мандзич

24 з половиною тисячі підписників слідкують за кумедними гороскопами на сторінці ведучого “Нашої файти” Паші Мандзича. Смішні відео та інший розважальний контент постійно збільшують кількість фоловерів.

Mukachevo.net

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...