Опубліковано: 5 Травня, 2023. Переглядів: 246


У РФ палає ціле селище, вогонь охопив десятки будинків (+ВІДЕО)

У Росії не стихають масштабні пожежі в Сибіру та на Уралі. На території Тюменської області фіксують понад 460 займань ландшафту.

4 травня у районі села Успенка Вагайського району Тюменської області РФ виникла велика пожежа, повідомляє “Сибирь.Реалии”. Горить ліс, розташований між кількома селищами. На околиці Успенки спалахнула ферма.

“В Успенці через пожежу вимкнули світло. Вогонь перекинувся на село та охопив понад 30 будинків. Через сильний вітер вогонь може перекинутися на сусіднє село. Успіхів у гасінні вогнеборці поки не мають”, – йдеться у повідомленні.

Із села евакуювали 79 людей. До гасіння пожежі залучили два вертольоти МІ-8 та 51 одиницю техніки.

З ферми, що палає на околиці, люди в паніці виводять худобу. На місці працюють пожежні бригади, лісники. Пожежу допомагають гасити й місцеві мешканці з лопатами. Площа загоряння невідома – горять ліс і поля.

У регіоні з 3 квітня до 13 травня діє особливий протипожежний режим. Жителям заборонили відвідувати ліси, спалювати суху траву та сміття на ділянках. За порушення режиму передбачено штрафи, а також кримінальну відповідальність в окремих випадках.

Зараз на території Тюменської області зареєстровано 462 ландшафтні пожежі. З вогнем борються понад 300 осіб.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...