Опубліковано: 24 Березня, 2023. Переглядів: 141


Стартувало онлайн-голосування за кандидатів до антикорупційної ради Міноборони

На платформі Національного агентства з питань запобігання корупції у п’ятницю, 24 березня, розпочалося відкрите онлайн-голосування за кандидатів до антикорупційної ради Міністерства оборони України. Голосування триватиме до 20.00, наголошують.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

“У п’ятницю, 24 березня, з 8:00 на платформі Національного агентства з питань запобігання корупції стартувало відкрите загальнонаціональне онлайн-голосування за майбутніх членів громадської антикорупційної ради при Міністерстві оборони України. Віддати свій голос за бажаного кандидата можуть усі бажаючі українці”, – ідеться в повідомленні.

Голосування відбудеться за посиланням і триватиме до 20.00.

З інформацією про всіх претендентів можна ознайомитися за цим лінком.

Щоб взяти участь в голосуванні необхідно пройти процедуру реєстрації, яка передбачає три етапи:

Крок 1. Реєстрація на даній сторінці інтернет-голосування, де особа вказує адресу персональної електронної пошти та персональний мобільний номер телефону

Крок 2. На вказану електронну пошту особі має надійти лист із кодом підтвердження реєстрації. Код необхідно ввести на сторінці реєстрації

Крок 3. Після вводу коду, що міститься в листі електронної пошти, на вказаний особою мобільний номер ураїнського GSM оператора надійде смс повідомлення з кодом. Даний код також необхідно вказати у відповідному полі системи реєстрації. Після підтвердження коду, реєстрація буде завершена і особа зможе проголосувати.

Під час участі в рейтинговому інтернет-голосуванні громадянин може проголосувати один раз не більше ніж за 15 кандидатів. Обраними до складу Громадської антикорупційної ради за результатами рейтингового інтернет-голосування вважаються 15 кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів.

Відповідно до пункту 8 Положення Міністерство оборони України розміщує на офіційному вебсайті оголошення про результати голосування із зазначенням кількості голосів, поданих за кожного кандидата, та склад Антикорупційної ради. Антикорупційна рада починає функціонувати з моменту затвердження Міноборони її складу за результатами голосування.

ВІДКРИТІСТЬ І ПРОЗОРІСТЬ ГОЛОСУВАННЯ

Протокол голосування з частково закодованими даними доступний протягом усього часу голосування. Кожен, хто проголосував, може знайти і перевірити в ньому запис про власний вибір. Повний протокол з частково знеособленими даними буде опубліковано одразу після завершення голосування.

Протокол голосування з частково закодованими даними.

Повний протокол голосування з частково знеособленими даними.

Форма для пошуку власного голосу в закодованому протоколі голосування.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...