Опубліковано: 22 Березня, 2023. Переглядів: 293


У розвідці розповіли, які цілі планує обстрілювати Росія

Російські окупанти переорієнтували напрямки ударів.

Енергетична інфраструктура досі у небезпеці, але основною ціллю можуть стати військові об’єкти, концентрація військ і логістика.

Про це сказав заступник начальника ГУР Міноборони Вадим Скібіцькийпередає РБК-Україна.

“Візьмімо останні удари безпілотними літальними апаратами в ніч з 17 на 18 березня та в ніч з 21 на 22 березня. Потрапили в бази пально-мастильних матеріалів у Новомосковську, Житомирі і ще були влучання в Яворівському районі. Які основні цілі були? Система логістики наших військ і концентрація нашої техніки, що знаходиться в пунктах дислокації”, – вказав він.

Кліматична зима вже закінчується, а загарбникам не вдалося зруйнувати українську енергосистему.

“Це завдяки нашим енергетикам, Збройним силам, військам протиповітряної оборони, а також завдяки скоординованій роботі всіх міністерств та відомств. Тому росіяни зараз будуть дещо переорієнтувати напрямки завдання ударів. Це можуть бути і військові об’єкти, і концентрація військ, і система логістики наших угруповань”, – сказав Скібіцький.

Удари по нафтобазах підтверджують, що окупанти хочуть знищити ті критичні елементи інфраструктури, які необхідні для успішного ведення бойових дій.

“Залишаться також об’єкти критичної інфраструктури, насамперед економічні – ті, які впливають на розвиток нашої держави. Це нафтопереробні підприємства, підприємства оборонно-промислового комплексу тощо”, – каже заступник начальника ГУР.

Ворог може обстріляти гідротехнічні та очисні споруди, як про це раніше говорили в Повітряних силах.

“Ми аналізуємо, розвідку яких об’єктів веде Російська Федерація. Серед них є і гідротехнічні споруди, мости через Дніпро, аеродроми та аеропорти, шляхи постачання озброєння та військової техніки, які йдуть із Заходу. Росія постійно здійснює розвідку цих об’єктів, в тому числі космічну”, – вказав Скібіцький.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...