Опубліковано: 19 Березня, 2023. Переглядів: 340


Гороскоп на 20 – 26 березня

Протягом тижня з 20 по 26 березня використовуйте своє уміння лікувати і зцілювати інших словом. Людям бракуватиме турботи, уваги та любові. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Грошей буде небагато, але цього вистачить на ваші потреби, – говорить астрологиня. – Більше заробити вдасться в середу і суботу. Погоджуйтеся на роботу у нічні зміни.

Тиждень видасться конфліктним. Люди частіше сваритимуться через гроші та різні погляди на життя. Тельці, Терези та Водолії раптово розбагатіють. Стрільці та Раки, Леви і Діви зустрінуть свою половинку. Не варто шукати своєї пари Близнюкам. Нові знайомі принесуть неприємності”.

Овен

Не розраховуйте лише на удачу. Ваші досягнення – результат щоденної копіткої роботи. На вихідних можна підбирати меблі. Спроба знайти свого партнера через сайт знайомств буде вдалою. Дійте сміливо. Посильте догляд за волоссям. Розпочніть боротьбу із лупою.

Телець

Не виставляйте на продаж свої речі. Заробити на цьому навряд чи вдасться. Друзі познайомлять вас із цікавою людиною. Придивіться до неї уважно. Це спілкування вас надихатиме.

Близнюки

Розради потребуватимуть друзі. Вони пережили багато чого. Тож тепер можуть розраховувати на вашу підтримку та увагу. Якщо сьогодні відвернетеся від чужих проблем, завтра залишитеся сам на сам зі своїми.

Рак

Назріє сварка між батьками та дітьми. Причин для цього чимало. Доведеться обирати між кар’єрою та особистим. Вдало поєднувати їх поки не вдасться. Відмовтеся від гучних бенкетів з приводу родинних свят.

Лев

На кмітливих та сміливих чекає фінансовий успіх. Беріться за роботу у гарному настрої. Добре розраховуйте можливі наслідки своїх дій. За клопотами не помічатимете особливого ставлення коханих до вас. Будьте уважними. Не згасіть пристрасті у їхніх серцях.

Діва

Не дозволяйте стороннім втручатися у ваші особисті справи. Не варто погоджуватися на пропозицію друзів познайомити вас з кимось. Побачення наосліп розчарує. Ставтеся серйозно до проявів застуди. Вона дасть ускладнення на серцево-судинну систему.

Терези

Кохані будуть частіше висловлювати своє невдоволення вашими діями. Не сваріться через їхні зауваження. Краще підніміть партнерам настрій. Не довіряйте обіцянкам нових знайомих. Обставини завадять їм дотриматися слова.

Скорпіон

На руках обмаль готівки. Не купуйте товарів у кредит. Відкладіть придбання речей, які можуть почекати. Не йдіть до супермаркету, коли голодні. Накупити багато непотрібного.

Стрілець

Проаналізуйте причини конфліктів у родині. Не давайте волю емоціям. Інтуїція підкаже, як помиритися і вийти зі скрути. Виникатимуть проблеми зі сном. Не варто використовувати снодійних. Прогуляйтеся ввечері. Не сидіть у соцмережі перед сном.

Козеріг

Фортуна не на вашому боці. Відмовтеся від участі у сумнівних фінансових проєктах. Застрахуєте себе від втрат і боргів. Марно покладати надію на нові знайомства. Через ненадійних партнерів розчаруєтеся у почуттях.

Водолій

На вас чекають високі гонорари. Не приховуйте талантів. Сміливо презентуйте свою роботу. Зароблені гроші витрачайте перш за все на власні потреби. Не давайте обіцянок, бо пошкодуєте.

Риби

Частіше робіть перерви під час роботи. Не допускайте нервового виснаження. Зніміть денну напругу у ванні. Печінка погано справлятиметься зі своїми функціями. З’явиться гіркота у роті. Перейдіть на дієтичне харчування.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...