Опубліковано: 15 Березня, 2023. Переглядів: 298


Велика кількість опадів. Де та коли в Україні різко зміниться погода

До кінця тижня погода кілька разів змінюватиметься. За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, найближчими днями потрібно бути готовими до великої кількості опадів у вигляді дощу, снігу та мокрого снігу.

Яка погода буде 16 березня

У четвер, в північних та центральних регіонах очікується дощ, на заході – сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу.

На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці можливий туман. Нічна температура повітря від -1 до +5 градусів, денна +9…+15 градусів. У південних та східних регіонах місцями температура підніметься до +16+18° градусів, у західних областях буде 0+5° градусів. Вітер мінлива, 3−8 м/с, у західних областях північно-західний, 7−12 м/с.

Яка погода буде 17 березня

У п’ятницю, на більшій частині території України, крім західних регіонів, дощі, місцями з мокрим снігом. У центральних, східних та південних областях країни можливі тумани. Нічна температура повітря +3+8 градусів, денна +6+13 градусів, у південній та східній частині потеплішає до +14+17 градусів. У західних областях нічна температура становитиме близько 0 градусів, денна +1+6 градусів. Вітер північно-західний, 7−12 м/с. На Одещині очікуються пориви вітру до 15−20 м/с.

Яка погода буде у вихідні 18−19 березня

У суботу на Лівобережжі України утримається тепла та волога погода. У неділю розпочнеться поступове припинення опадів та зниження температури повітря. На Правобережжі буде сухо та малохмарно. Нічна температура повітря опуститься до -5+1 градусів, денна буде +2+8 градусів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...