Опубліковано: 15 Березня, 2023. Переглядів: 693


“Подивись на себе”: Михайло Поплавський зі сцени принизив студентку (ВІДЕО)

Співак і ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський опинився в центрі гучного скандалу. Артист публічно образив студентку, чим викликав обурення присутніх.

На дні відчинених дверей розмова зайшла про кейтеринг за лаштунками і одна з дівчат у залі жартома поцікавилася у ректора, чи пригостять їх варениками сьогодні.

На запитання дівчини Поплавський глузливо відповів: “Подивися на себе, ще вареники тобі?”

Відповідь ректора викликала обурення серед присутніх у залі. Мовчати учні не стали і поставили Поплавському провокативне запитання щодо неповажних звернень до студенток і спілкування з ними на “ти”.

Хлопець із залу запитав: Як ви можете називати свій університет найсучаснішим, якщо його ректор називає своїх студенток “тільками” і “малими”?

Артист намагався заперечувати подібні висловлювання, проте потім почав виправдовуватися, коли дівчата в залі заявила, що в них є відео з доказами.

Поплавський сказав:

“Це ж провокація! Мене немає за що критикувати взагалі. Я чистий піарник. Якщо скандалу немає, я його придумаю. Ми зараз не говоримо, повага чи не повага. Я буду звертатися на “ти”. Я до студентів на “ви” не звертаюсь”.

У соціальних мережах студенти КНУКіМ також вирішили поділитися підтвердженням своїх слів щодо зневажливого ставлення ректора до дівчат-студенток. На одному з роликів Поплавський каже, що у виші навчається 80% “тьолок”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...