Опубліковано: 15 Березня, 2023. Переглядів: 239


ССО з піхотою організували російським морпіхам “привітання”: відео спецоперації (+ВІДЕО)

Сили спеціальних операцій у взаємодії з піхотою результативно відпрацювали по окупантах.

“Викурювали” російських морпіхів з окопів за допомогою мінометів, повідомила пресслужба ССО 15 березня. Час спецоперації і місце у повідомленні не розкривається.

Пресслужба ССО уточнила, що бойова робота велася на Запорізькому напрямку, пише “Українська правда”.

“Вдосвіта на завдання вирушають дві групи Сил спеціальних операцій разом із воїнами однієї з піхотних бригад. Мета – знищення противника (попередньо – морських піхотинців РФ), який окопався у лісосмугах, нанесення максимального ураження його позиціям і техніки”, – повідомили спецпризначенці.

Одна група вирушила у “сіру зону”. Звідти, за планом, мала атакувати ворога “фактично у нього під носом”. Друга – швидко облаштовує вогневу позицію на контрольованій Україні території.

“Вона має прикрити побратимів, які перебувають у “сірій зоні”. І також відпрацювати по інших позиціях ворога, поки той не оговтався від несподіваного ранкового “привітання”, – додали в ССО

На оприлюдненому відео оператор розповідає, що група, яка висувалася, працювала по спостережному посту. Також по бліндажу з особовим складом.

Зі 120-мм мінометів відпрацювали цілі: російський БТР і взводний опорний пункт противника. Вогонь корегували з повітря дрони-розвідники.

Як зазначається, згодом росіяни прийшли до тями та відкрили вогонь по українських бійцях. На відео присутні і кадри ворожих “прильотів”.

Однак мінометні розрахунки ССО й піхоти вчасно відійшли з позицій.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...