Опубліковано: 13 Березня, 2023. Переглядів: 4003


У селі 43-річний чоловік зарізав товариша, а тіло сховав на кладовищі (+ФОТО, ВІДЕО)

13 березня стало відомо, що на Київщині чоловік наніс літньому товаришу ножове поранення у серце та сховав тіло на кладовищі.За скоєний злочин йому загрожує до 15 років за ґратами.

Інформацію опублікувала пресслужба Поліції Київської області.

“Протягом трьох днів 65-річний житель села Чупира не виходив на зв’язок. Родичі забили на сполох і звернулись до поліції. В будинку зниклого ми виявили речі зі слідами крові та “гарячим” слідом затримали фігуранта”, – зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

На відео чути, як, на питання поліцейських щодо злочину, 43-річний чоловік каже, що випадково вбив товариша. Він зізнався, що вдарив знайомого столовим ножем у серце. Злякавшись чоловік вийшов із кімнати та вирішив, що необхідно вивезти тіло. За допомогою тачки, яку він узяв у сусіда, вивіз померлого до кладовища, де приховав його травою та вінками.

Як стало відомо, раніше убивця вже був засуджений, а саме: за крадіжку, розбійний напад тощо.

Відомо, що під час пошуку тіла загиблого у нічний час доби у пригоді стала світлова башта, яку надав Фонд Говарда Баффета.

Зазначимо, у суді затриманому вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою. За скоєний злочин йому загрожує до 15 років за ґратами.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...