Опубліковано: 13 Березня, 2023. Переглядів: 208


Хто досягне неймовірного успіху і відчує себе переможцем – гороскоп на 13-19 березня

Тиждень з 13 по 19 березня сприятиме подальшому покращенню матеріального становища.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Намагайтеся якомога більше справ переробити до полудня середи, – говорить астрологиня. – Тиждень сприятливий для початку будь-якого виду діяльності.

Вдаватиметься усе, що задумали. Сміливо беріться за важку роботу. За рекордно короткий термін її вдасться довести до кінця. Не поспішайте. Все необхідне відбудеться вчасно. Відганяйте від себе погані думки. Стережіться надокучливих шанувальників. Не варто відповідати на їхні листи та дзвінки. Зберігайте поміркованість в усьому: не переїдайте, утримайтеся від алкоголю, не зловживайте препаратами для схуднення, уникайте сауни, не приймайте гарячої ванни. Тельці, Леви і Скорпіони досягнуть неймовірного успіху, за які б справи вони не бралися. Козероги та Водолії відчують себе переможцями”.

Овен

Успіх чекає на тих, хто займається улюбленою справою. Покупки цього тижня будуть вдалі. Варто змінювати меблі й техніку у домі.

Телець

Друга половина тижня – сприятливий період для початку справ. У вихідні легко даватиметься навчання. Багато цікавих підказок принесуть у ваше життя друзі, які живуть за кордоном. Прислухайтеся до їхніх думок.

Близнюки

Тиждень успіху. Радійте перемогам мовчки. Хвальки накличуть на себе проблеми. Допоможіть коханим визначитися, чим займатися далі. Вони прагнуть кар’єрного зростання. Візьміть на себе виховання малечі і частину обов’язків по дому.

Рак

Гроші надходитимуть із різних джерел. Вдало йтиме торгівля. Дайте дітям можливість самостійно обирати професію. Не нав’язуйте роботу, якою б мріяли займатися самі. Уваги потребують домашні улюбленці. Їх доведеться вакцинувати.

Лев

Може забракнути часу на сон і відпочинок. Не перевантажуйте себе роботою. Шукати зараз пару не варто. Знайдете проблеми. Зачекайте з візитом до лікаря. Відвідувати перукарню краще у четвер.

Діва

Побачення не виправдає сподівань. Марно шукаєте кохання серед колег. Свою половинку зустрінете в інтернеті. Багато часу доведеться провести у черзі на пошті чи в банку. Це дратуватиме, але дасть гарний результат.

Терези

Залишайтеся оптимістом. Доки інші нарікатимуть на життя, ви зберете всю волю в кулак і працюватимете на результат. Не бійтеся конкурентів. Зараз ніхто не в змозі випередити вас – відважних, впертих і наполегливих.

Скорпіон

Хапайтеся за можливості, що пропонує цей тиждень. Сміливо можна змінювати професію. Нехай вас не лякають ні вік, ні відсутність досвіду. Легко вдаватимуться справи, у яких ви є новачком. Нове бачення та працелюбність штовхатимуть вас до нових вершин.

Стрілець

Марно вимагаєте гарантій від коханих. Зараз ніхто не може спрогнозувати, що буде завтра. Тривога штовхатиме до необдуманих кроків. Невдачі зазнає той, хто не хоче змінюватися і миритися з обставинами. Родичі коханих запросять у гості. Будьте готові до зустрічі з людьми, які вас дратують.

Козеріг

Хотітиметься любові й романтики. Не спішіть реагувати на залицяння і пропозиції від людей, яких знаєте кілька днів. Чекайте, спостерігайте і добре обдумуйте кожен крок.

Водолій

Багато чого вдасться, якщо діятимете за планом. Годі недооцінювати конкурентів. Будьте готові відстоювати свої позиції. Вони сильні та підступні, ви мудріші і працелюбні. Тому отримаєте перемогу.

Риби

Дивуватиме поведінка знайомих. Усі намагатимуться вскочити в останній вагон. Ви теж хвилюватиметеся за своє місце під сонцем. Роботи буде вдосталь і заплатять гарно. Ходити на співбесіди і надсилати резюме не варто. Нічого кращого поки знайти не вдасться.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...