Опубліковано: 27 Лютого, 2023. Переглядів: 5500


Смертельна ДТП на Закарпатті: з′явилися подробиці та фото з місця трагедії (+ФОТО)

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області проводять досудове розслідування за фактом ДТП на Мукачівщині, в якій загинула 46-річна пасажирка однієї з автівок. Автомобілі учасників ДТП поміщено на арештмайданчик поліції. У справі буде проведено ряд експертних досліджень

Вчора, 26 лютого, близько 20:00 на лінію «102» надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Чоп», в межах Мукачівського району.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група районного відділу поліції та слідчі ГУНП в Закарпатській області. Правоохоронці провели необхідні першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини автопригоди.

З’ясувалося, що 28-річна водійка автомобіля «Opel», здійснюючи маневр виїзду на головну автодорогу зі сторони села Клячаново, не надала перевагу в русі автомобілю марки «Hyundai Accent», який рухався по головній дорозі в напрямку обласного центру. В результаті відбулося зіткнення вказаних транспортних засобів.

В даній аварії 46-річна пасажирка автівки «Hyundai Accent», мешканка села Ракошино, отримала несумісні з життям травми та померла на місці події. Також до лікарні госпіталізовано обох водіїв транспортних засобів та пасажира «Opel».

Водіїв-учасників аварії було освідчено – обоє за кермом перебували тверезі.

Відомості про ДТП слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої. Наразі у справі триває досудове розслідування та буде призначено ряд експертних досліджень, які допоможуть встановити об’єктивні обставини смертельної аварії.

за фактом смертельної автопригоди на мукачівщині поліція проводить досудове розслідування

за фактом смертельної автопригоди на мукачівщині поліція проводить досудове розслідування


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...