Опубліковано: 19 Лютого, 2023. Переглядів: 332


Росія може випустити до сотні ракет ‒ у Раді попередили про небезпеку на найближчі дні

До річниці повномасштабної війни проти України Росія може вдатися до масованих ракетних атак. Ударів очікують 22-24 лютого, розповів в інтерв’ю Укрінформу член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, представник Президента в парламенте Федір Веніславський.

За його словами, варто очікувати атак із застосуванням як ракет, так і безпілотників.

“Росія намагатиметься максимально застосувати такі засоби ураження, які були б відчутними для України. Я думаю, що 22, 23 і 24 лютого варто очікувати повітряних атак із застосуванням ракет та БПЛА. Можливо, на лінії фронту буде загострення, спричинене застосуванням ворогом авіації”, – зазначив Веніславський.

За різними даними, РФ отримала декілька сотень іранських безпілотників Shahed. За словами нардепа, Росія вже використала для атак на Україну до сотні дронів. У запасі має ще пару сотень.

Водночас, за словами Веніславського, у Росії залишилось критично мало високоточних ракет – від десятків до сотень різних типів. На його думку, російські війська з 22 по 24 лютого можуть використовувати ці ракети. Можливо, випустять до сотні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...