Опубліковано: 17 Лютого, 2023. Переглядів: 3798


На заході України священник роками ґвалтував власну доньку: подробиці резонансного злочину (ФОТО)

У ЗМІ дізналися подробиці про особу нещодавно затриманого підозрюваного у зґвалтуванні власної дочки. Підозрюваним у ґвалтуванні своєї доньки в дитячому віці є диякон однієї з львівських парафій.

Про те, що підозрюваним у справі є священнослужитель, повідомив адвокат постраждалої Олег Іванов, також це підтвердили в правоохоронних органах, пише видання ZAXID.NET.

Після затримання 44-річного львів’янина, який роками розбещував власну доньку, Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем» та адвокат постраждалої Олег Іванов розповіли деякі подробиці справи.

«Це дуже добре, що ми його викрили, бо він постійно мав доступ до дітей. По сьогоднішній день. Весь той час, все розслідування, відколи вона була малолітньою. Він же мав доступ до інших дітей», – каже адвокат.

Зі слів адвоката, чоловік знущався з доньки в дитячому віці, а вона наважилася звернутися по допомогу до психологів та юристів лише у 2021 році, вже в дорослому віці. Довший час розслідування справи не рухалося, дівчині не хотіли вірити, адже її батько священнослужитель.

«Півтора року тупцювались ми на місці. Проблема була в тому, що ніхто їй не вірив. І поліграф був навіть не найбільш втішним, таким розпливчастим. Ніхто не міг повірити, що дійсно вона говорить правду, тому що її батько є священнослужителем», – пояснив Олег Іванов.

Коли ж провели обшук в помешканні чоловіка, виявили багато жорстких дисків з тисячами файлів.

«Я поступово опрацьовував ці файли, дуже важко щось шукати в такому масиві: багато часу на це йде. І ось через якийсь час знайшли фотографії, відео, і тоді закрутилось нормально розслідування. Ще раз допитали постраждалу вже по тих епізодах, які знайшли. Вона впізнала себе, батька, ті епізоди, коли вони відбувались і що саме було. І ці електронні докази збігаються з її показаннями. І йому інкримінували», – додав адвокат.

Адвокат  постраждалої дівчини  переконаний, що підозрюваний має залишатися під вартою на час розслідування, адже можливо є інші потерпілі від його дій.

У правоохоронних органах уточнили виданню, що затриманий є дияконом однієї з львівських парафій, проте не УПЦ Московського патріархату. Детальної інформації про службу чоловіка немає.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...