Опубліковано: 16 Лютого, 2023. Переглядів: 15214


У селі на заході України знайшли мертвим 8-річного хлопчика: подробиці трагедії (ФОТО)

8-річний хлопчик загинув, провалившись під кригу на ставку в селі Чортория на Буковині. У службі порятунку ZAXID.NET розповіли, що рятувальники виявили пролом на кризі під час пошуків зниклого хлопчика, відтак на снігоболотоході дісталися до місця і підняли зі ставка тіло загиблого хлопчика.

Обставини трагічного інциденту наразі з’ясовують правоохоронці.

Як у четвер, 16 лютого, повідомила прес-служба ДСНС Чернівецької області, виклик про допомогу в пошуках 8-річного зниклого хлопчика рятувальники отримали ввечері середи, 15 лютого. Відомо, що дитина зникла близько обіду в селі Чортория Вижницького району.

«До нас звернулися поліцейські з повідомленням про те, що зникла дитина та потрібна допомога в пошуках. Під час пошукових робіт рятувальники виявили пролом на кризі на одному зі ставків, які розташовані поблизу будинку, де живе хлопчик», – зазначив у коментарі речник управління ДСНС у Чернівецькій області Сергій Бабчук.

У прес-службі ДСНС додають, що до пролому криги на ставку рятувальники дісталися на снігоболотоході «Богун». Під кригою виявили тіло дитини, підняли хлопчика зі ставка й доправили на берег. Тіло дитини направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Обставини інциденту з’ясовують правоохоронці.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...