Опубліковано: 14 Лютого, 2023. Переглядів: 344


Ситуація покращилася: глава “Укренерго” зробив нову заяву (ВІДЕО)

Голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький прокоментував ситуацію в енергосистемі в ефірі марафону «Єдині новини».

«Ситуація покращилася, особливо в останні дні. Сьогодні «Укренерго» не доводило ліміти споживання до областей, виходячи з того, що в енергосистемі загалом немає дефіциту потужності.

Але у нас є деякі регіони, в яких розбиті мережі і просто неможливо доставити 100% електроенергії, яка необхідна споживачам у цих місцях. Тому паралельно займаємося відновленням мереж, щоб ці вузькі місця усунути.

Відновлення іде рекордними темпами, яких ніхто не очікував до початку цієї кампанії. Ми у декілька разів швидше виконуємо ці роботи, ніж раніше. Тому просто потрібен час, щоб усі вузькі місця у мережі усунути. Думаю, що навіть ті обмеження, які в деяких регіонах все ще можуть бути – це, наприклад, Одеса чи Київ – вони не носять катастрофічного характеру. Сподіваюся, найближчим часом нам вдасться позбавитись і їх», – заявив голова правління НЕК «Укренерго» в ефірі марафону «Єдині новини».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...