Опубліковано: 14 Лютого, 2023. Переглядів: 9476


До уваги мешканців Закарпаття!

Графіки не задіяні, а світла нема: яка причина, що робити і куди звертатися? Відповіді на ці питання надало Закарпаттяобленерго у сьогоднішньому повідомленні на своїй сторінці у Фейсбук.

“Третю добу поспіль у Закарпатті не застосовують графіки відключень. Тим не менше, час від часу до «Закарпаттяобленерго» звертаються споживачі з питаннями, чому в них нема світла.

Причинами відсутності світла можуть бути:

Спрацювання автоматики у вашому лічильнику (в будинку/квартирі), тож перш за все перевірте, чи все гаразд у вашому помешканні. Більше пояснень тут: https://bit.ly/3MUDZz4.

Планові перерви – перерви через виконання планових робіт з технічного обслуговування електричних мереж, спрямованих на підвищення надійності електропостачання та покращення якості обслуговування споживачів. Графік та час перерв: https://zakarpat.energy/customers/planovi-vidklyuchennya/

Аварійні перерви – перерви, викликані несприятливими погодними умовами та непередбачуваними обставинами, в тому числі діями сторонніх осіб. Актуальна інформація: https://zakarpat.energy/customers/avariyni-vidkluchennya/

Уточнити інформацію можна через:

кол-центр 0800501620)

відповідні кнопки в чат-ботах:

Viber-бот:: viber://pa?chatURI=zakarpatenergypower

Будь ласка, при зверненні через чат-бот вкажіть точну адресу та час відсутності світла, а також електронну адресу, щоб ми могли надіслати вам відповідь”, – йдеться у повідомленні.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...