Опубліковано: 13 Лютого, 2023. Переглядів: 9719


У двох західних областях завтра не вимикатимуть світло: подробиці

У Рівненській та Івано-Франківській області у вівторок, 14 лютого, не діятимуть графіки відключень, адже світло не вимикатимуть весь день. Енергетики фіксуватимуть реальний рівень споживання електроенергії.

Про це повідомили прес-служби обох обласних військових адміністрацій.

Зазначається, що у Рівненській області у вівторок запроваджують день без відключень світла через те, що енергетики фіксуватимуть реальний рівень споживання електроенергії.

“Це важлива подія, адже результати вимірювань Укренерго використовуватиме для подальшого визначення дозволеної величини навантаження”, — сказано в повідомленні.

А от Франківцям пощастило більше. У них в області запроваджено “безліміт” на споживання електроенергії. Це дозволить не вимикати світло.

“Оскільки обсяг генерації забезпечує потребу в електричній енергії для нашого краю є можливість не обмежувати електропостачання”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 13 лютого за даними “Укренерго” збільшилося споживання електрики, дефіцит потужності в енергосистемі був відсутній. Наявної потужності достатньо, щоб покрити потреби споживання.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...