Опубліковано: 5 Лютого, 2023. Переглядів: 1022


Гороскоп на 6 – 12 лютого

6-12 лютого справ назбирається стільки, що забракне часу на сон і відпочинок. Нагадає про себе авітаміноз. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Це тиждень лідерів і переможців, – говорить астрологиня. – Щасливчиками себе відчують Тельці, Скорпіони та Козероги. Вам вдаватиметься те, що іншим не по зубах.

Підписуватимете вигідні договори, отримуватимете гранти та великі премії за свої старання. Легко даватиметься вивчення англійської та німецької. Випускникам саме час почати наполегливу підготовку до мультимедійного тесту. Вдасться знайти хороших репетиторів і підтягнути свої знання. Зачекайте із лікуванням зубів і ремонтом у будинку. Це розтягнеться надовго і коштуватиме дорого. Побачення не виправдає сподівань. Марно шукаєте кохання в інтернеті. Ваша половинка ходить на сусідній вулиці. Частіше вибирайтеся з дому”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Лякатимуть новини. Не дивіться їх перед сном. Розчарують друзі і колеги. Це час конфліктів із найближчим оточенням. Набридне миритися із вискочками. Вимагатимете більше поваги до себе.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Дива траплятимуться у середу і четвер. Не минайте тих, хто просить милостиню. Добро повернеться сторицею. Зараз не час купувати меблі і техніку. Користі вони не принесуть.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ходити на співбесіди і надсилати резюме не варто. Роботу своєї мрії поки що знайти не вдасться. Помітите у коханих риси характеру, які вас відверто дратуватимуть. Потерпіть до вихідних. Їхня поведінка зміниться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Роботи буде вдосталь і заплатять за неї гарно. Не поспішайте з освідченнями. Поруч не буде достойного партнера. У вівторок помітите, куди іде левова частка заробітку. Проведіть роботу над помилками, аби уникнути збитків у майбутньому.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Скоро негаразди відступлять, але досвід, який здобули цього тижня, загартує і відкриє очі на інших людей. Експерименти з дієтами закінчаться гастритом. Доповніть раціон спаржею, кабачками і салатами з мікрозелені.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Марно вимагайте гарантій від коханих і партнерів по бізнесу. Зараз ніхто не може спрогнозувати, що буде завтра, не те що через місяць. Внутрішні тривоги штовхатимуть на дивні вчинки. Візьміть паузу і добре все обдумайте. Посильте догляд за яснами. Змініть пасту, користуйтеся зубною ниткою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зведіть фінансову активність до мінімуму. Торгівля йтиме мляво. Зачекайте із закупівлею товару на весну. Продати його за вигідною ціною навряд чи зможете. Підніме настрій горнятко смачної кави чи порція улюбленого торта.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зникають додаткові джерела прибутків. Не беріть на себе спонсорські обов’язки. До вихідних грошей у гаманці стане більше. Не спішіть реагувати на залицяння і пропозиції. Входження нових людей у ваш простір тільки нашкодить.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Доведеться вигрібати проблеми, які накопичилися торік. Багато-хто змушений буде боротися за свою репутацію та відстоювати своє чесне ім’я. Прийміть запрошення на побачення. Гріх не скористатися всіма тими можливостями, що випадатимуть на вашому шляху.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не йдіть до супермаркету без списку продуктів. Витратите більше, ніж розраховували. Щоб досягнути чогось, знадобляться терпіння і наполегливість. Прокидайтеся раніше, якщо хочете бути на крок попереду від конкурентів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не позичайте знайомим гроші. Складно буде повернути їх назад. Робота у команді принесе найкращий заробіток. Це час особливих побачень. Багатьом усміхнеться доля. Зустрічатимуться неймовірні партнери. У другій половині лютого будуть створені міцні шлюби.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі змінювати одного партнера на іншого. Цінуйте людей, які поруч за будь-яких обставин. Робота краще вдаватиметься, якщо візьметеся за неї у гарному настрої. Зачекайте із продажем нерухомість. Квартиру краще підремонтувати і здати в оренду.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...