Опубліковано: 5 Лютого, 2023. Переглядів: 418


Окупанти масовано ударили по містах та селах України: які наслідки

Російські окупанти продовжують завдавати ударів по критичній інфраструктурі й будинках цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони й звичаї ведення війни.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка залишається незмінною, противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах, проте його наступальних угруповань не виявлено.

Водночас обстрілів зазнали райони 15 населених пунктів, повідомив 5 лютого Генштаб ЗСУ.

На Куп’янському напрямку ворог стріляв по районах шести населених пунктів.

На Лиманському напрямку під вогонь ворога потрапили Терни Донецької області та Макіївка, Площанка, Червонопопівка, Кремінна, Діброва і Терни – Луганської.

На Бахмутському напрямку вогневого впливу зазнали Спірне, Берестове, Білогорівка, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Озарянівка, Залізне та Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку під артилерійські обстріли потрапили 10 населених пунктів.

На Новопавлівському напрямку танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали Вугледар, Новоукраїнка, Пречистівка, Золота Нива і Нескучне на Донеччині.

На Запорізькому напрямку під вогневий вплив потрапили більш як 20 населених пунктів. На Херсонському напрямку – понад 15 населених пунктів.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...