Опубліковано: 2 Лютого, 2023. Переглядів: 972


Святкував отримання звання: підполковника поліції Львівщини затримали п’яним за кермом

Вчорашнім вечором, 1 лютого, працівниками управління головної інспекції поліції Львівщини було затримано керівника відділення Червоноградського районного відділу поліції, підполковника поліції Степана Киницького.

Як виявилося, він був за кермом у стані сп’яніння.

Про це повідомив керівник ГО «Дорожній контроль Захід» Олександр Клімов, а також інформацію підтвердили ZAXID.NET в поліції Львівщини.

За даними керівника громадської організації, автомобіль, яким керував п’яний працівник Червоноградського районного відділу поліції зупинили близько 23:00 поблизу Соснівки.  Клімов уточнив, що йдеться про начальника одного з відділів Червоноградського райвідділу поліції Степана Киницького, який перед тим обіймав посаду заступника начальника райвідділу з превентивної діяльності. Того вечора він начебто святкував отримання звання підполковника, після чого сів п’яний за кермо.

За даними активіста, затриманий підполковник поліції відмовився від перевірки на стан алкогольного сп’яніння на місці та від медосвічення в Червоноградській міській лікарні. У результаті на нього склали адміністративний протокол за керування у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП).

Порушника зафіксували співробітники управління головної інспекції ГУ Нацполіції Львівщини, які і склали на нього адміністративний протокол. За цим фактом вже розпочали службове розслідування. Степана Киницького відсторонили від виконання службових обов’язків.

Раніше повідомлялося,  22 січня, у місцевих львівських пабліках в центрі скандалу опинився начальник патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко, який вирішив зробити своїй коханій сюрприз, подарувавши їй перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові.

За вказаними обставинами, керівництвом Департаменту патрульної поліції прийнято рішення про відсторонення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов’язків.

Натомість, директор ЛКП «Ратуша-сервіс» Ірина Тихоліз прокоментувала, як керівник патрульної поліції Львівської області отримав перепустку для проїзду площею Ринок для своєї дівчини.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...