Опубліковано: 30 Січня, 2023. Переглядів: 3802


До дев’яти років в’язниці загрожує 32-річному закарпатцю, якого підозрюють в переправленні чоловіків через кордон

До дев’яти років позбавлення волі загрожує 32-річному жителю Тячівського району, якого затримали за підозрою в організації переправлення чоловіків через кордон.

Про Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

За її словами, чоловіка затримали 27 січня.

Суд обрав йому запобіжний захід — 60 діб тримання під вартою з можливістю внесення 120 тисяч гривень застави.

За даними слідства, у Тячівському районі правоохоронці виявили канал переправлення чоловіків, які підлягають мобілізації, через кордон до Румунії. Вартість такої послуги оцінили в 6 тисяч доларів США з людини.

“За налагодженою схемою чоловіки перетинали лінію кордону в обхід пунктів пропуску в межах Тячівського району. Маршрут пролягав через річку, що розділяє дві країни. Саме тому зловмисники забезпечували втікачів гідрокостюмами”, — розповіла речниця.

Організатора переправлення, 32-річного закарпатця, затримали неподалік одного з готельних комплексів Тячівського району під час отримання 12 тисяч доларів від двох замовників. Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі правоохоронці встановлюють його спільників.

Затриманому повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України вчинені з корисливих мотивів. За скоєне йому загрожує до дев’яти років позбавлення волі.

До дев'яти років в'язниці загрожує 32-річному закарпатцю, якого підозрюють в переправленні чоловіків через кордон


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...