Опубліковано: 21 Січня, 2023. Переглядів: 265


Є загроза по всій Україні ‒ Генштаб повідомив про російські обстріли

Протягом доби російські загарбники завдали сімох ракетних ударів по Україні. Три з них ‒ по містах Краматорськ і Гуляйполе.

Ворог також 15 разів обстріляв українську територію з авіації та здійснив 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі Нікополя. Про це вранці 21 січня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Загроза російських авіаційних та ракетних ударів залишається по всій Україні.

“На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках у прикордонних районах з Україною утримуються певні підрозділи противника. Проте наступальних угруповань ворога не виявлено. Силами і засобами збройних сил Російської Федерації, перекинутими до Білорусі, активно ведеться розвідка об’єктів суміжних держав, включно з Україною”, ‒ йдеться у повідомленні.

Від артилерійського та мінометного вогню противника постраждали райони населених пунктів Волфине Сумської області. А також Гур’їв Козачок, Ветеринарне, Стрілеча, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Вільча, Бударки, Красне Перше, Кам’янка, Фиголівка та Дворічна на Харківщині.

На Куп’янському напрямку обстрілів росіяни з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстріляли райони населених пунктів Тавільжанка, Вільшана, Орлянка, Куп’янськ, Крохмальне, Піщане, Берестове і Вишневе Харківської області, а також Новоселівське та Стельмахівка на Луганщині.

На Лиманському напрямку ворог із усіх наявних вогневих засобів бив по районах Новоєгорівки, Макіївки, Невського, Площанки, Голикового, Червонопопівки, Кремінної і Діброви Луганської області.

На Бахмутському напрямку під вогнем противника були Верхньокам’янське, Виїмка, Спірне, Білогорівка, Роздолівка, Соледар, Красна Гора, Бахмут, Часів Яр, Кліщіївка, Біла Гора, Північне, Залізне, Курдюмівка та Майорськ Донецької області.

На Авдіївському напрямку під ворожий вогонь потрапили Кам’янка, Авдіївка, Веселе, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині. На Новопавлівському напрямку росіяни обстріляли Вугледар, Богоявленку та Велику Новосілку Донецької області.

Від танкового, мінометного та артилерійського вогню постраждали Времівка і Новопіль на Донеччині та Ольгівське, Малинівка, Гуляйполе, Чарівне, Білогір’я, Новоданилівка, Оріхів, Малі Щербаки, Кам’янське і Плавні на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку окупанти знову обстріляли зі ствольної та реактивної артилерії Марганець і Нікополь Дніпропетровської області та Антонівку і Херсон. Є постраждалі серед цивільного населення.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...