Опубліковано: 13 Січня, 2023. Переглядів: 482


В ЗСУ зробили тривожну заяву щодо нових масованих атак РФ

У Збройних силах зараз спостерігають ознаки підготовки російськими військами до нового масованого обстрілу України.

Не виключається, що нова атака може бути мішаною або йти хвилями, повідомила 13 січня керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

“Прогнозувати взагалі під час війни справа невдячна. Ми говоримо про те, що населення має бути готовим, зокрема не тільки до самої атаки, а й до того моменту, який буде потрібен для ліквідації наслідків. Ми усвідомлюємо, що ворог намагається атакувати саме інфраструктуру”, – сказала вона.

Ворог не має переконливих успіхів на лінії зіткнення, тож росіяни намагаються атакувати тилові райони України. Швидше за все, новою масованою атакою противника може стати мішана, коли будуть застосовані ракети та дрони-камікадзе.

“Ми бачимо і спостерігаємо ознаки такої підготовки, тому маємо попередити. Цілком імовірно, що зараз відбувається період, коли вони злагодили сили і підтягнули резерви, які їм були потрібні після минулої масованої атаки. Ми побачили, що ворог практикує такі навали на нас і має від цього певний результат, який вони покладають в основу тактики своїх дій”, – додала Гуменюк.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...