Опубліковано: 11 Січня, 2023. Переглядів: 245


ЗСУ фіксують активну підготовку РФ до нової масованої ракетної атаки по Україні

ЗСУ фіксують активну підготовку Росією до нової масованої ракетної атаки по Україні.

Про це свідчить, зокрема, активність безпілотних розвідувальників, розповіла представниця ОК «Південь» Наталя Гуменюк, передає «УНІАН».

За її словами, наразі морські ракетоносії перебувають у пунктах базування на переспорядженні.

«Але спостерігаючи за їхньою діяльністю, можемо констатувати, що після масованого ракетного передноворічного обстрілу вони завели кораблі, у тому числі, для переспорядження – оскільки вони використали усі ракети, які знаходились на той момент на бортах», – зазначила Гуменюк.

В ОК «Південь» зауважили, що на сьогодні для росіян треба від 10 до 14 днів для такого переспорядження: «Це такі »паузи« між масованими ракетними атаками».

Наразі є загроза і мішаної повітряної атаки – ракетами морського, повітряного базування, а також іранськими БПЛА.

Загалом, підготовка Росією до завдання ударів свідчить, що Україна перебуває «напередодні» такої атаки. «Активність безпілотних розвідників, яку ми спостерігаємо за крайній тиждень, говорить про підготовку до такого масованого обстрілу. Оскільки вони спочатку збирають інформацію про цілі, які хочуть уразити. Враховуючи, що після переспорядження, після масованої ракетної атаки, ворог, як правило, використовує 10-12 або 14 днів, можемо говорити, що ми наразі якраз знаходимось напередодні повторення такої масованої атаки», – заявила Гуменюк.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...