Опубліковано: 10 Січня, 2023. Переглядів: 1023


Жителів західних областей попереджають про небезпеку

За повідомленням Українського гідрометеорологічного центру, упродовж доби 10 січня у Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській та Одеській областях ожеледь, на дорогах ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий). Як наголосили у ДСНС України, погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг, вулиць.

Також, 10 січня, у зв’язку з відлигоюна високогiр’ї Івано-Франківської області та 10-11 січня на високогiр’ї східної частини Закарпатської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

10-11 січня, у зв’язку з очікуваними опадами, на річках Закарпатської області відбуватиметься підвищення рівнів води на 0,2-1,0 м над рівнями на 8 год. 9 січня, без негативних наслідків.

На р. Латориця – м. Чоп протягом 9-11 січня утримається вода на заплавi мiждамбового простору з невеликими коливаннями рівнів води (І рівень небезпеки – жовтий).

10-13 січня на річках Прип’ять та Стохiд (у межах Волинської області) продовжиться підвищення рівнів води з інтенсивністю 1-3 см за добу, відбуватиметься подальше затоплення присадибних ділянок та сільськогосподарських угідь у прирічкових селах Камiнь-Каширського та Ковельського районів Волинської області (І рівень небезпеки – жовтий).


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...