Опубліковано: 4 Січня, 2023. Переглядів: 47942


На Закарпаття надійшла трагічна звістка (ФОТО)

Під Бахмутом 3 січня загинув житель селища Чинадійово Владислав “Патрон” Швець. Про це повідомили на Facebook-сторінці Чинадіївської селищної ради.

“Під час виконання бойового завдання під Бахмутом Владислав Віталійович отримав несумісні з життям бойові поранення. У Владислава Віталійовича залишилася дружина, доньки та онука.”, — написали в селищній раді.

Владислав Швец — військовослужбовець військової частини А4064, молодший лейтенант ЗСУ. Народився Владислав 2 вересня 1970 року народження. Владислав — організатор заходів національно-патріотичного виховання в Закарпатській області, і всеукраїнських вишколів національно-патріотичного спрямування “Джура-Прикордонник” і “Джура-Десантник”.

Чоловік з перших днів війни пішов добровольцем захищати Україну.

Владислав брав участь у звільненні Ірпеня, обороні Вірнопілля (Ізюмський напрямок), — написав на своїй сторінці у Facebook товариш військового Роман Роман.

Військовий журналіст Сергій Лойко на своїй сторінці у Facebook опублікував відео з Владиславом та написав: “Це відео я знімав в Ірпені в березні, до звільнення Бучі”.

"Брав участь у звільненні Ірпеня". Під Бахмутом загинув закарпатець Владислав "Патрон" Швец


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...