Опубліковано: 1 Січня, 2023. Переглядів: 369


В деяких областях ввели екстрені відключення електроенергії: подробиці

В Україні 1 січня скасували відключення електроенергії у Києві, Київській та Дніпропетровській областях. При цьому екстрені відключення запровадили у Донецькій та Одеській областях. Про це пише OBOZREVATEL.

Одеська область. За даними ДТЕК, у регіоні ввели екстрені відключення. Графіки стабілізаційних відключень, складених раніше, не діють.

Київ та Київська область. Після відключення електроенергії 31 грудня внаслідок нової ракетної атаки в регіоні скасували екстрені відключення. Енергетики роблять все можливе, щоб мінімізувати період відключень та повністю забезпечити мешканців регіону електроенергією.

Полтавська область. На Полтавщині діють обмеження на кількість електроенергії, яку можуть використовувати мешканці регіону. При цьому обленерго намагається мінімізувати період вимкнення.

Дніпропетровська область. Екстрені відключення також скасували на Дніпропетровщині.

Львівська область. На Львівщині діють графіки стабілізаційних відключень. Однак вони застосовуються в тому випадку, якщо в системі не вистачає потужності подачі струму всім клієнтам.

Донецька область. На Донеччині також застосовують графіки екстрених відключень. Ситуація в регіоні складна через велику кількість обстрілів та військових дій.

Запорізька область. У регіоні намагаються відновити подачу струму всім споживачам на контрольованій території.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...