Опубліковано: 29 Грудня, 2022. Переглядів: 408


Астрологиня розповіла, коли на Росію чекають політичні перевороти й розвал

2023 року Росія змінить тактику. Почастішають диверсійні операції. Масованих ракетних обстрілів стане менше, але безпілотники серйозно дошкулятимуть нашій інфраструктурі.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Керівництво країни-агресорки робитиме помилку за помилкою, – каже астрологиня. –

У результаті спровокує крах власної економіки й змусить своїх громадян виходити на вулиці. У Путіна з’являться проблеми всередині країни. Це одна з причин, чому Росія відтягне частину свого війська і спробує заморозити конфлікт”.

Березень – час політичних переворотів у Москві.

“У владі відбудуться серйозні зміни, але політичної верхівки це не зачепить, – говорить Максимова. – У Путіна активніше використовуватимуть двійників і кіномонтаж, тому в один день бачитимемо його в різних місцях, але справжнього – ніде. У червні й липні загостриться народне невдоволення, що переросте в бунти. Економічна криза накриє навіть тих, хто зараз почувається заможно”.

Як держава Росія може розпастися до 2030-го.

“2023 рік російський президент Володимир Путін боятиметься за власне майбутнє, але мілітаристські настрої не змінить, – розповідає астрологиня. – Благатиме про переговори, готуватиме плацдарм для відступу, й уникатиме особистої зустрічі із Володимиром Зеленським. Народне невдоволення сильно налякає Путіна. Абсолютні невдачі на полі бою дратуватимуть. Нервове виснаження позначиться на здоров’ї. Замахи на життя будуть, але реалізувати їх не вдасться”.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...