Опубліковано: 27 Грудня, 2022. Переглядів: 1150


На Закарпатті сталася страшна ДТП, є жертви (+ФОТО)

Вчора, 26 грудня, близько 6-ої години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Чоп», неподалік села Зняцево у Мукачівському районі.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група поліції, працівники якої провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини автопригоди.

З’ясувалося, що водійка автомобіля «Renault Stepway» 29-річна мешканка столиці, рухаючись у напрямку Ужгорода не впоралася з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем «Skoda Octavia». Останнім керував 30-річний чоловік, також в салоні перебував його 28-річний пасажир.

Усіх учасників ДТП було госпіталізовано до медзакладу. Проте сьогодні ранком, від отриманих травм водійка «Renault Stepway» померла в лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик поліції. У справі буде призначено ряд експертиз для встановлення всіх об’єктивних обставин, за яких сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...