Опубліковано: 20 Грудня, 2022. Переглядів: 558


Росіяни завдали чотири ракетних та 10 авіаударів: куди вгатили

За поточну добу російська армія завдала 10 авіаційних та чотири ракетних удари по цивільних об’єктах населених пунктів України.

Ідеться про Андріївку, Вовчанськ, Соледар на сході. Також ворог здійснив близько 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по цивільній інфраструктурі Херсона.

Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у вечірньому зведенні 20 грудня.

“Загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається й надалі на всій території України”, – попередило командування.

На Волинському та Поліському напрямках, що межують з Білоруссю, обстановка “без суттєвих змін”. За оцінками Генштабу, ознак формування наступальних угруповань противника немає.

“Визначені підрозділи збройних сил Республіки Білорусь та Російської Федерації продовжують знаходитись в прикордонних з Україною районах”, – додали у зведенні.

Упродовж доби українські захисники продовжили уражати скупчення ворожої техніки та особового складу. Результативно по окупантах відпрацювала, зокрема, авіація.

“Авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 12 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили склад боєприпасів, 3 пункти управління та вісім районів зосередження живої сили ворога”, – відзвітували військові.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...