Опубліковано: 18 Грудня, 2022. Переглядів: 269


Зберігається на всій території: Генштаб попередив українців про загрозу

Минулої доби, 17 грудня, російські окупанти завдали по території України п’ять ракетних ударів. Також здійснили 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Загроза авіаційних і ракетних ударів зберігається на всій території України. Про це попередив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 18 грудня.

Ситуація на фронтах, за даними Генштабу

На Волинському й Поліському напрямках “обстановка без змін”, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках обстріляно райони населених пунктів Середина-Буда і Вовківка Сумської області, Стрілеча, Глибоке, Стариця, Вовчанськ, Волохівка, Чугунівка, Новомлинськ і Дворічна – Харківської.

На Куп’янському напрямку обстрілів зазнали райони Берестового, Ягідного, Котлярівки і Крохмального Харківської області та Новоселівського і Стельмахівки на Луганщині.
На Лиманському напрямку ворог обстріляв Макіївку, Площанку і Червонопопівку Луганської області.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках під вогонь противника потрапили райони понад 15 населених пунктів. Зокрема, Верхньокам’янське, Спірне, Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Часів Яр, Опитне, Мар’їнка і Новомихайлівка Донецької області.

“На Новопавлівському напрямку ворог активних дій не проводив. Для уточнення положення наших військ залучив БпЛА у районі населеного пункту Шевченкове”, – додали в Генштабі.

На Запорізькому й Херсонському напрямках противник обстріляв з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії 24 населені пункти. Серед них – Білогір’я, Новоданилівка, Оріхів, Степове, Плавні на Запоріжжі, Козацьке, Тягинка, Микільске, Херсон і Дніпровське Херсонської області.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...