Опубліковано: 17 Грудня, 2022. Переглядів: 5451


“Закарпаттяобленерго” оприлюднило повідомлення

У ПрАТ “Закарпаттяобленерго” запустили офіційний чат-бот з інформацією про вимкнення електроенергії, інформацією для користувачів та повідомленнями про проблеми з електропостачанням. Інформацію про це опублікували на сторінці “Закарпаттяобленерго” у Facebook.

Офіційні чат-боти з’явилися у двох месенджерах — Telegram та Viber.

“У чат-боті розміщені графіки включень/відключень електроенергії, підготовані відповіді на поширені питання, створена можливість для споживачів електроенергії повідомити про проблеми з електропостачанням”, — йдеться у повідомленні компанії.

“Інформуємо, що офіційний телеграм-канал товариства має назву: «Закарпаттяобленерго. Офіційно.», його можна знайти за посиланням: https://t.me/zakarpatenergyofficial.

Офіційний чат-бот можна знайти за посиланням https://t.me/zakarpatenergypower_bot для месенджера Telegram, або за посиланням viber://pa?chatURI=zakarpatenergypower для месенджера Viber. Назва офіційного чат-бота: «Закарпаттяобленерго. Чат-бот. Офіційно.»

Також продовжує працювати чат-бот ПрАТ «Закарпаттяобленерго» для передачі показів приладів обліку: https://t.me/zakarpatenergybot

Важливо: всі інші чат-боти чи телеграм-канали нібито від «Закарпаттяобленерго» (саме так його презентують невідомі розробники) не є розробкою товариства!  

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» просить керуватися тільки офіційною інформацією, отриманою із офіційного сайту товариства – https://zakarpat.energy/, з фейсбук-сторінки товариства (https://www.facebook.com/Zakoblenergo/) та з названих вище телеграм-каналу і чат-боту.

Здолаємо всі труднощі, вистоїмо, переможемо! Все є і буде Україна!” – повідомляє пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...