Опубліковано: 24 Жовтня, 2020. Переглядів: 362


Гороскоп на 26 жовтня – 1 листопада

Овен. Краще провести цей тиждень спокійно й розслаблено. Відпочивайте, висипайтеся – зараз ваш організм схильний до впливу інфекцій. Відстежуйте своє самопочуття, а при нездужанні – звертайтеся до лікаря!

Телець. У повний місяць ви можете зустріти людину, яка переверне ваше життя з ніг на голову, а ви – її. Тож серйозно ставтеся до стосунків і симпатій, які виникнуть у цей період.

Близнюки. Фінансове питання вас зараз не дуже хвилює. Ви просто робите те, що повинні, розуміючи: якщо досягнете успіху, то гроші поллються рікою, а коли програєте – кошти в гаманці й на рахунку не втішать.

Рак. Вам надійде пропозиція про роботу, але зірки радять поки від неї відмовитися: можете фізично не впоратися з поставленими завданнями. Розслабтеся і проводьте більше часу вдома.

Лев. У першій половині тижня одне з ваших починань обіцяє успіх, але не варто ні з ким ділитися своїми планами. Уникайте непорозумінь у особистих стосунках. Утримайтеся від м’ясних продуктів і алкоголю.

Діва. Початок тижня підійде для спілкування з родичами, якщо потрібно «утрясти» якесь спірне питання. Друга його половина сприятиме активному розвитку особистих стосунків та романтичним зустрічам.

Терези. Ставтеся серйозно до всього, що стосується здоров’я, – це зараз найголовніше. Перекладіть справи, пов’язані з фізичним навантаженням і повною концентрацією. Краще проведіть час із близькими.

Скорпіон. Можливі цікаві знайомства з новими людьми. У вас стільки енергії, що легко вирішите будь-яку проблему. Ваші лідерські здібності згуртують однодумців. Але будьте обережні, цей період травмонебезпечний.

Стрілець. Цікавий період, пов’язаний із пригодами або випробуваннями. Будьте стримані у спілкуванні. Успіх подальших починань і вчинків багато в чому залежить від вашої розсудливості. Подбайте про здоров’я.

Козеріг. Зараз ви можете як високо злетіти, так і різко впасти. Бійтеся будь-яких спокусливих пропозицій – розраховуйте виключно на себе й пам’ятайте, що безкоштовний сир – тільки в мишоловці.

Водолій. Щирі друзі завжди з вами, й вони обов’язково підтримають у будь-якій ситуації. Саме спілкування з ними зараз піде вам на користь і допоможе відновити злегка загублену впевненість у собі.

Риби. Цей період принесе вам куди більше енергії, ніж попередній. Відчуєте, що ваш організм наповнюється життєвими силами. Ви легко вирішите професійні справи, та не забувайте і про відпочинок.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...