Опубліковано: 12 Грудня, 2022. Переглядів: 1094


Які три знаки мають шанс розбагатіти – фінансовий гороскоп на 2023 рік

2023 рік стане спокійнішим за попередній. Не вагайтеся, шукайте своє місце під сонцем. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Найвдаліші фінансові періоди у 2023 році: 12 лютого – 1 березня, 21-26 червня, 29 липня – 10 жовтня, – говорить астрологиня. – У ці дні легко буде знайти роботу, підвищити заробітки, обскакати конкурентів. Програє той, хто займатиметься чимось одним.

Доведеться застосувати усі свої вміння, як у прислів’ї: і швець, і жнець, і на дуді гравець. Овнам, Близнюкам і Левам вдасться закликати у своє життя гроші та успіх. Маєте усі шанси розбагатіти. Везіння переслідуватиме Скорпіонів, Терезів і Дів. Непросто буде Тельцям, Ракам і Стрільцям. Рішучості і мужності рік вимагатиме від Козерогів, Водоліїв і Риб. Не бійтеся перешкод, бо саме вони підштовхуватимуть до перемог”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Від того, наскільки працьовитими будете на початку року, залежатиме, наскільки фінансово незалежним себе відчуватимете. Зможете вдало змінити місце роботи та проживання.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Побудувати кар’єру буде важко. Тримайтеся за роботу, яку маєте. Доведеться змінити місце проживання або розпочати ремонт. Не витрачайте гроші на нерухомість. Якщо плануєте придбати квартиру у новобудові, готуйтеся зачекати. Будівництво затягнеться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдасться суттєво покращити матеріальне становище. Замисліться, чого вам не вистачає для щастя: бракує знань – вчіться, мрієте про гарну фігуру – займіться спортом, бажаєте стати більше мобільними – здайте на права і купіть авто. Відмовтеся від кредитів, не позичайте гроші у родичів. Повернути доведеться набагато більше, ніж узяли.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будете займатися тим, що любите, ще й заробляти достойні кошти. Отримаєте бажану посаду, зумієте розпочати власну справу, якщо вийдете із зони комфорту.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вкладайте гроші у нерухоміть лише тоді, коли можете обійтися без позики. Кредит стане обузою. Весняна та осіння кризи накриють з головою. Тоді важко буде зосередитися на роботі. Задумаєтеся нам еміграцією. Не поспішайте пакувати валізи. Добре вивчіть усі можливості та пропозиції на ринку праці в іншій країні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Беріться за навчання. Довіряйте своїй цікавості. Завдяки цьому знайдете нове місце роботу та підвищете заробітки. Будівництво затіювати не варто. Будматеріали зжеруть усі заощадження. На хороших майстрів грошей забракне, а дешеві – схалтурять і не доведуть справу до кінця. Відкладіть плани про переїзд в іншу країну. Прижитися там буде важко.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Втомитеся доводити, що варті кращого. Підтримкою стануть рідні. Вони підкажуть, де можна заробити більше. Відкладіть на 2024 рік придбання нерухомості та переїзд. Не залишайте без нагляду працюючі пральні і посудомийні машини. Почастішають підтоплення. Не час розширяти бізнес та змінювати штат. Закріпіться на своїх позиціях. Гроші йтимуть до рук наполегливих і працьовитих.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Гроші ітимуть до ваших рук. Не бійтеся щось змінювати. Є шанс знайти кращу роботу, житло та оточення. Але шукати себе у новому виді діяльності не варто. Зміна професії даватиметься важко і очікуваних надприбутків не принесе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Бракуватиме особистого простору і вдалих умов для роботи. Перемагатиме той, хто ставиться до життя як до гри. З легкістю відпускайте людей, які не сприймають ваш темп життя. Не варто планувати великі покупки на гроші, які ще не отримали на руки. Зарплатню затримуватимуть.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Позбудьтеся баласту: продайте авто, гараж чи дачу, якими не користуєтеся багато років. Довго шукатемете нову роботу. Не подобатимуться то місце розташування офісу, то низька зарплата, то не надто дружний колектив. Вдалою буде поїздка закордон. Швидко адаптуєтеся до нових умов.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Притримайте заощадження. Вкладати гроші у квартири не варто. Це будуть сирі і холодні приміщення, та й із сусідами навряд чи знайдете спільну мову. Наступного року отримаєте набагато вигіднішу пропозицію. У другій половині року доведеться витрачатися на те, чого не планували. Наприклад, взяти на себе забезпечення літніх родичів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вас важко буде збити з обраного шляху. Робіть так, як зручно вам. Гірше не буде. Збережете свої позиції за будь-яких обставин. Скористайтеся можливістю змінити роботу. Легко навчатиметеся і проходитимете співбесіди. Якщо плануєте вкласти гроші у нерухомість, робіть це восени. Ціни знизяться. На ринку з’явиться вдосталь цікавих пропозицій.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...