Опубліковано: 10 Грудня, 2022. Переглядів: 802


Віктору Балозі загрожує три роки позбавлення волі: Генпрокуратура порушила кримінальне провадження – ЗМІ

Генеральною прокуратурою України порушено кримінальне провадження проти одіозного депутата ВР України Віктора Балоги (Стаття 351. Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради). Про це пише Перший кабельний.

Такі дії згідно з чинним законодавством караються штрафом від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, цьогоріч у квітні одіозний політик вирішив не допустити депутатів Мукачівської міськради до сесії, перешкоджав їм потрапити до сесійної зали. Залучав до цього і охоронців фірми “Форт”, коли 19 молодиків не пропускали депутатів міськради до виконання своїх обов’язків.

Крім того, Віктор Балога виривав документи у теперішнього заступника Мукачівського міського голови Юлії Тайпс.

Після чого депутати написали звернення до Генеральної прокуратури, правоохоронних органів, аби ті втрутилися у ситуацію.

І от рішення Генпрокуратури не забарилося. Тепер нардеп відповідатиме за свої вчинки і незаконні дії стосовно депутатів Мукачівської міськради. Адже такі кроки з його боку були систематичними.

Наразі слідство веде Державне бюро розслідувань України.

Тож варто сподіватися покарання знайде винуватця. Головне, аби правоохоронці не дали Віктору Балозі втекти від слідства, якщо ж він і плануватиме виїхати за кордон, то зможе втекти з України лише до Молдови.

З достовірних джерел стало відомо, що влада Угорщини заборонила нардепу виїзд до цієї країни, а також і до інших держав Євросоюзу.

Таким чином, правоохоронним органам та працівникам СБУ слід тримати під контролем пункти пропуску, що ведуть з України до Молдови, аби не дати уникнути покарання одіозному політику.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading...